Pon - Pet: 9:00 - 15:00

info@lexibor.si

Sallaumines 2 (Pritličje okrogle hiše)

O podjetju

Spoznaj nas

O Podjetju

Družba LEXIBOR je bila ustanovljena v letu 2016 z namenom nudenja storitev pravne pomoči vsem fizičnim in pravnim osebam. Sedež družbe se nahaja v Trbovljah, na naslovu Sallaumines 2 (okrogla hiša).

V družbi Lexibor se zavedamo, da sta v današnjem času »odličnost« in »drugačnost« pomembna, če ne že odločilna kriterija za obstoj na trgu ter hkrati za ohranjanje trajne konkurenčne prednosti. Smatramo, da so poštenost, strokovnost, pravičnost, etičnost in vestnost tiste vrednote, ki nam omogočajo, da naše delo opravimo na najboljši oz. najučinkovitejši možen način. Če k temu prištejemo še preostale lastnosti naših zaposlenih, kot so sposobnost hitrega in alternativnega reševanja sporov, profesionalnost ter kreativnost, pa lahko sklepate, da smo družba, ki ji lahko v reševanje zaupate vsako vašo težavo/problem/spor.

Zakaj izbrati nas?

Od konkurenčnih ponudnikov se razlikujemo predvsem po samem načinu našega dela, izjemni strokovnosti, fleksibilnosti ter specifičnem pristopu k razreševanju spora, kar vse je lahko ugotoviti že na prvem sestanku/pogovoru. Namreč za vsako stranko si vzamemo dovolj časa in celovito preučimo sporno situacijo/dogodek (položaj stranke) ter ji na podlagi vseh relevantnih dejstev oz. okoliščin v najkrajšem možnem času predstavimo najboljšo možno rešitev. In ravno slednje (najboljša in najprimernejša rešitev za uporabnika naših storitev) je naše glavno poslanstvo.

Nenazadnje kot prednost pred konkurenco izpostavljamo tudi možnost obročnega plačila za opravljene storitve, pri določenih pravnih storitvah pa nudimo celo plačilo po uspehu (predlogi za vrnitev ali odložitev prenehanja vozniškega dovoljenja, odškodninski primeri).